download Mastguru Android App

Article Detail

  • Adventures of Sherlock Homes

    Answer: Arther Canon Doel

Similar Questions :

1. Death of President

Answer: W. Marchent

2. A Journey

Answer: Tony Blair

3. India for A Billion Reasons

Answer: Amit Dasgupta

4. Lalit Bihar

Answer: Ashwa Ghosh

5. Arthashastra

Answer: Kautilya

6. Ghulam Giri

Answer: Jyotiba Phule

7. Treasure Island

Answer: R.L.Stevenson

Read more from - Books and Authors
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us