download Mastguru Android App

Article Detail

  • Afghanistan

    Answer: Kabul

Similar Questions :

1. Algeria

Answer: Algiers

2. Saudi Arabia

Answer: Riyadh

3. Slovakia

Answer: Bratislava

4. Mongolia

Answer: Ulaanbaatar

5. Zambia

Answer: Lusaka

6. Chad

Answer: N'Djamena

7. Indonesia

Answer: Jakarta

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us