download Mastguru Android App

Article Detail

  • Albania

    Answer: Tirana

Similar Questions :

1. Eritrea

Answer: Asmara

2. United States of America

Answer: Washington D.C.

3. Indonesia

Answer: Jakarta

4. Saint Kitts and Nevis

Answer: Basseterre

5. United Arab Emirates

Answer: Abu Dhabi

6. Albania

Answer: Tirana

7. Ghana

Answer: Accra

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment