download Mastguru Android App

Article Detail

  • Algeria

    Answer: Algiers

Similar Questions :

1. Madagascar

Answer: Antananarivo

2. Singapore

Answer: Singapore

3. Finland

Answer: Helsinki

4. Guinea-Bissau

Answer: Bissau

5. Brazil

Answer: Brasilia

6. France

Answer: Paris

7. Fiji

Answer: Suva

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us