download Mastguru Android App

Article Detail

  • All the Prime Minister's Men

    Answer: Janardan Thakur

Similar Questions :

1. Invisible Man

Answer: H.G.Wells

2. Padma Nadir Majhi

Answer: Manik Bandopadhyay

3. Geetanjali

Answer: Rabindra Nath Tagore

4. Asian Drama

Answer: Gunnar Myrdal

5. Ban Palashir Padabali

Answer: Ramapada Chowdhury

6. Kubla Khan

Answer: Coleridge

7. Pather Panchali

Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhaye

Read more from - Books and Authors
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us