download Mastguru Android App

Article Detail

  • Allahabad Prasasti

    Answer: Harisen

Similar Questions :

1. Mother India

Answer: Katharin Mayo

2. A House for Mr.Biswas

Answer: V.S.Naipaul

3. Das Kapital

Answer: Karl Marx

4. The Lady of the Last Minstrel

Answer: Sir Walter Scott

5. Midnight Children

Answer: Salman Rushdi

6. Uncle Tom's Cabin

Answer: Mrs.Harriet Stowe

7. Bela Obela Kalbela

Answer: Jibanananda Das

Read more from - Books and Authors
Post a comment