download Mastguru Android App

Article Detail

  • Amitabh- the Making of the Superstar

    Answer: Susmita Das Gupta

Similar Questions :

1. Death of President

Answer: W. Marchent

2. Charitraheen

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

3. Meghdut

Answer: Kalidas

4. The Post Office

Answer: R.N.Tagore

5. Sunny Days

Answer: Sunil Gavaskar

6. Plague

Answer: Albert Camus

7. A Nation is Making

Answer: Surendra Nath Bandhopadhye

Read more from - Books and Authors
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us