download Mastguru Android App

Article Detail

  • Amukta Malyad

    Answer: Krishna Deva Raya

Similar Questions :

1. What Congress and Gandhi have done to the untouchables

Answer: B. R. Ambedkar

2. The Rediscovery of India

Answer: Meghnad Desai

3. Wealth of Nations

Answer: Adam Smith

4. Modernization of Indian Tradition

Answer: Yogendra Singh

5. Faust

Answer: Goethe

6. Robinson Crusoe

Answer: Daniel Defoe

7. Three Marketiars

Answer: Alexander Doma

Read more from - Books and Authors
Post a comment