download Mastguru Android App

Article Detail

  • An Unknown Indian

    Answer: Nirod C. Choudhary

Similar Questions :

1. Chandalika

Answer: Rabindra Nath Tagore

2. Pilgrim's Progress from this world to that which is to come

Answer: John Bunyan

3. Antony and Cleopatra

Answer: Shakespeare

4. Amitabh- the Making of the Superstar

Answer: Susmita Das Gupta

5. Palli Samaj

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

6. Death of President

Answer: W. Marchent

7. Freedom at Midnight

Answer: Lapierre & Collins

Read more from - Books and Authors
Post a comment