download Mastguru Android App

Article Detail

  • Anand Math

    Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

Similar Questions :

1. Development as Freedom

Answer: Amartya Sen

2. For whom the Bell Tolls

Answer: Ernest Hemingway

3. Uncle Tom's Cabin

Answer: Mrs.Harriet Stowe

4. The Algebra of Infinite Justice

Answer: Arundhati Roy

5. The Judgement

Answer: Kuldip Nayar

6. What Congress and Gandhi have done to the untouchables

Answer: B. R. Ambedkar

7. Sitaram

Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

Read more from - Books and Authors
Post a comment