download Mastguru Android App

Article Detail

  • Andorra

    Answer: Andorra la Vella

Similar Questions :

1. North Korea

Answer: Pyongyang

2. Saudi Arabia

Answer: Riyadh

3. Libya

Answer: Tripoli

4. Saint Vincent and the Grenadines

Answer: Kingstown

5. Sweden

Answer: Stockholm

6. Romania

Answer: Bucharest

7. Grenada

Answer: Saint George's

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment