download Mastguru Android App

Article Detail

  • Angola

    Answer: Luanda

Similar Questions :

1. Japan

Answer: Tokyo

2. Tuvalu

Answer: Funafuti

3. Algeria

Answer: Algiers

4. Indonesia

Answer: Jakarta

5. South Africa

Answer: Pretoria -Administrative Cape Town -Legislative Bloemfontein -Judiciary

6. Tonga

Answer: Nuku'alofa

7. Sao Tome and Principe

Answer: Sao Tome

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment