download Mastguru Android App

Article Detail

  • Antigua and Barbuda

    Answer: Saint John's

Similar Questions :

1. Oman

Answer: Muscat

2. Swaziland

Answer: Mbabane

3. Romania

Answer: Bucharest

4. Norway

Answer: Oslo

5. Tanzania

Answer: Dar es Salaam, Dodoma -Legislative

6. Vatican City

Answer: Vatican City

7. Saint Lucia

Answer: Castries

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment