download Mastguru Android App

Article Detail

  • Aranyak

    Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhyay

Similar Questions :

1. The Godfather

Answer: Mario Puzo

2. To all fighters of freedom, Why Socialism?

Answer: J. P. Narayan

3. Devi Chaudharani

Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

4. The God of Small Things

Answer: Arundhuti Roy

5. Crime and Punishment

Answer: Dostoevsky

6. Far from the Madding Crowd

Answer: Thomas Hardy

7. Tom Sawyer

Answer: Mark Twain

Read more from - Books and Authors
Post a comment