download Mastguru Android App

Article Detail

  • Argentina

    Answer: Buenos Aires

Similar Questions :

1. Cote d'Ivoire

Answer: Yamoussoukro - Official Abidjan - De facto

2. Antigua and Barbuda

Answer: Saint John's

3. Macedonia

Answer: Skopje

4. Estonia

Answer: Tallinn

5. Guinea

Answer: Conakry

6. Spain

Answer: Madrid

7. Saint Vincent and the Grenadines

Answer: Kingstown

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment