download Mastguru Android App

Article Detail

  • Armenia

    Answer: Yerevan

Similar Questions :

1. Saint Kitts and Nevis

Answer: Basseterre

2. Tanzania

Answer: Dar es Salaam, Dodoma -Legislative

3. Guyana

Answer: Georgetown

4. Brunei

Answer: Bandar Seri Begawan

5. Laos

Answer: Vientiane

6. Pakistan

Answer: Islamabad

7. Gabon

Answer: Libreville

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment