download Mastguru Android App

Article Detail

  • Army day

    Answer: 15 January

Similar Questions :

1. Christmas Day

Answer: 25 December

2. Indian Civil Service Day

Answer: 21 April

3. Death Anniversary of Indira Gandhi

Answer: 31 October

4. Sarvodaya day

Answer: 30 January

5. World Literacy Day

Answer: 8 September

6. World Food Day

Answer: 16 October

7. Indian Armed Forces Flag Day

Answer: 7 December

Read more from - Important Days of Year
Post a comment