download Mastguru Android App

Article Detail

  • Australia

    Answer: Canberra

Similar Questions :

1. Barbados

Answer: Bridgetown

2. Ecuador

Answer: Quito

3. Germany

Answer: Berlin

4. Libya

Answer: Tripoli

5. Argentina

Answer: Buenos Aires

6. Bosnia and Herzegovina

Answer: Sarajevo

7. Monaco

Answer: Monaco

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us