download Mastguru Android App

Article Detail

  • Austria

    Answer: Vienna

Similar Questions :

1. Poland

Answer: Warsaw

2. East Timor

Answer: Dili

3. Tajikistan

Answer: Dushanbe

4. Netherlands

Answer: Amsterdam

5. Vatican City

Answer: Vatican City

6. Saint Kitts and Nevis

Answer: Basseterre

7. Uruguay

Answer: Montevideo

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us