download Mastguru Android App

Article Detail

  • Azerbaijan

    Answer: Baku

Similar Questions :

1. Russia

Answer: Moscow

2. Nauru

Answer: no official capital, government offices in Yaren District

3. Macedonia

Answer: Skopje

4. Monaco

Answer: Monaco

5. Madagascar

Answer: Antananarivo

6. Burundi

Answer: Bujumbura

7. Argentina

Answer: Buenos Aires

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment