download Mastguru Android App

Article Detail

  • Bahrain

    Answer: Manama

Similar Questions :

1. Philippines

Answer: Manila

2. Zambia

Answer: Lusaka

3. Malta

Answer: Valletta

4. New Zealand

Answer: Wellington

5. Cote d'Ivoire

Answer: Yamoussoukro - Official Abidjan - De facto

6. Paraguay

Answer: Asuncion

7. El Salvador

Answer: San Salvador

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment