download Mastguru Android App

Article Detail

  • Bangladesh

    Answer: Dhaka

Similar Questions :

1. Colombia

Answer: Bogota

2. San Marino

Answer: San Marino

3. Burkina Faso

Answer: Ouagadougou

4. Sweden

Answer: Stockholm

5. New Zealand

Answer: Wellington

6. Ukraine

Answer: Kyiv

7. Spain

Answer: Madrid

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us