download Mastguru Android App

Article Detail

  • Barbados

    Answer: Bridgetown

Similar Questions :

1. Somalia

Answer: Mogadishu

2. South Africa

Answer: Pretoria -Administrative Cape Town -Legislative Bloemfontein -Judiciary

3. Seychelles

Answer: Victoria

4. Argentina

Answer: Buenos Aires

5. South Sudan

Answer: Juba

6. Tonga

Answer: Nuku'alofa

7. Belgium

Answer: Brussels

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment