download Mastguru Android App

Article Detail

  • Belarus

    Answer: Minsk

Similar Questions :

1. Laos

Answer: Vientiane

2. Montenegro

Answer: Podgorica

3. East Timor

Answer: Dili

4. Myanmar

Answer: Naypyidaw

5. El Salvador

Answer: San Salvador

6. United Arab Emirates

Answer: Abu Dhabi

7. Liechtenstein

Answer: Vaduz

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us