download Mastguru Android App

Article Detail

  • Belgium

    Answer: Brussels

Similar Questions :

1. Brazil

Answer: Brasilia

2. Portugal

Answer: Lisbon

3. Saint Kitts and Nevis

Answer: Basseterre

4. New Zealand

Answer: Wellington

5. Nauru

Answer: no official capital, government offices in Yaren District

6. El Salvador

Answer: San Salvador

7. Paraguay

Answer: Asuncion

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment