download Mastguru Android App

Article Detail

  • Belize

    Answer: Belmopan

Similar Questions :

1. Malta

Answer: Valletta

2. Chile

Answer: Santiago

3. Kazakhstan

Answer: Astana

4. Syria

Answer: Damascus

5. France

Answer: Paris

6. Barbados

Answer: Bridgetown

7. Vatican City

Answer: Vatican City

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us