download Mastguru Android App

Article Detail

  • Benin

    Answer: Porto-Novo

Similar Questions :

1. Germany

Answer: Berlin

2. Armenia

Answer: Yerevan

3. Paraguay

Answer: Asuncion

4. Nauru

Answer: no official capital, government offices in Yaren District

5. Seychelles

Answer: Victoria

6. Russia

Answer: Moscow

7. Burkina Faso

Answer: Ouagadougou

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment