download Mastguru Android App

Article Detail

  • Bhutan

    Answer: Thimphu

Similar Questions :

1. Chad

Answer: N'Djamena

2. East Timor

Answer: Dili

3. South Africa

Answer: Pretoria -Administrative Cape Town -Legislative Bloemfontein -Judiciary

4. Haiti

Answer: Port-au-Prince

5. Spain

Answer: Madrid

6. Liechtenstein

Answer: Vaduz

7. Tanzania

Answer: Dar es Salaam, Dodoma -Legislative

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment