download Mastguru Android App

Article Detail

  • Central Excise Day

    Answer: 24 February

Similar Questions :

1. National youth day

Answer: 12th January. It is celebrated on the birthday of swami Vivekanand ji

2. World Animal Welfare Day

Answer: 4 October

3. Balika Divas

Answer: 9 December

4. Worldtheatre Day

Answer: 27 March

5. Panchayat Divas

Answer: 24 April

6. World Literacy Day

Answer: 8 September

7. Hiroshima Day

Answer: 6th August

Read more from - Important Days of Year
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us