download Mastguru Android App

Article Detail

  • Commonwealth Day

    Answer: Second Monday of March

Similar Questions :

1. International Mother Language Day

Answer: 21 February

2. Diabetes Day

Answer: 14 November

3. World Sight Day

Answer: Second Thursday of October

4. National youth day

Answer: 12th January. It is celebrated on the birthday of swami Vivekanand ji

5. Father's Day

Answer: 3rd Sunday of June

6. Doctor's Day

Answer: 1st July

7. Indian Civil Service Day

Answer: 21 April

Read more from - Important Days of Year
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us