download Mastguru Android App

Article Detail

  • Development as Freedom

    Answer: Amartya Sen

Similar Questions :

1. Le Contract Social

Answer: Jean Jacques Rousseau

2. The Nehrus; Motilal and Jawaharlal

Answer: B. R. Nanda

3. Tom Sawyer

Answer: Mark Twain

4. Problems of the East

Answer: Lord Curzon

5. Jhara Palak

Answer: Jibanananda Das

6. Three Marketiars

Answer: Alexander Doma

7. Death of a City

Answer: Amrita Pritam

Read more from - Books and Authors
Post a comment