download Mastguru Android App

Article Detail

  • Dominican Republic

    Answer: Santo Domingo

Similar Questions :

1. Netherlands

Answer: Amsterdam

2. Slovakia

Answer: Bratislava

3. Indonesia

Answer: Jakarta

4. Austria

Answer: Vienna

5. Tanzania

Answer: Dar es Salaam, Dodoma -Legislative

6. Paraguay

Answer: Asuncion

7. Cyprus

Answer: Nicosia

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment