download Mastguru Android App

Article Detail

  • Dr.Zhivago

    Answer: Boris Pasternak

Similar Questions :

1. Oliver Twist

Answer: Charles Dickens

2. Buddhacharit

Answer: Asha Ghosh

3. Meghdut

Answer: Kalidas

4. Count of Monte Cristo

Answer: Alexander Dumas

5. A Gift of Monotheists

Answer: Ram Mohan Roy

6. Two Leaves and a Bud

Answer: Mulkraj Anand

7. Agni Veena

Answer: Kazi Nasrul Islam

Read more from - Books and Authors
Post a comment