download Mastguru Android App

Article Detail

  • Far from the Madding Crowd

    Answer: Thomas Hardy

Similar Questions :

1. Agni Veena

Answer: Kazi Nasrul Islam

2. Plague

Answer: Albert Camus

3. The Nehrus; Motilal and Jawaharlal

Answer: B. R. Nanda

4. Gulliver's Travels

Answer: Jonathan Swift

5. Charitraheen

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

6. Conversations with Myself

Answer: Nelson Mandela

7. Aranyak

Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhyay

Read more from - Books and Authors
Post a comment