download Mastguru Android App

Article Detail

  • Federated States of Micronesia

    Answer: Palikir

Similar Questions :

1. Mali

Answer: Bamako

2. Equatorial Guinea

Answer: Malabo

3. Finland

Answer: Helsinki

4. Guinea-Bissau

Answer: Bissau

5. Greece

Answer: Athens

6. Haiti

Answer: Port-au-Prince

7. Madagascar

Answer: Antananarivo

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment