download Mastguru Android App

Article Detail

  • First President of United States of America ?

    Answer: George Washington

Similar Questions :

1. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

2. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

3. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

4. Who was first to won Nobel prize of Economics ?

Answer:

Ragnar Frisch (Norway) and Jan Timbergen (Howlland)

5. Who was the first man to draw the map of earth ?

Answer: Anexemander

6. Who was First man to reach North Pole ?

Answer: Robert Peary

7. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

Read more from - First in World
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us