download Mastguru Android App

Article Detail

  • Indian republic day

    Answer: 26 January

Similar Questions :

1. International Day of Solidarity with Palestinian People

Answer: 29 November

2. Rose day

Answer: 12 February

3. National youth day

Answer: 12th January. It is celebrated on the birthday of swami Vivekanand ji

4. World Thalassaemia Day

Answer: 8th May

5. World Hypertension Day

Answer: 12 May

6. Kargil Memorial Day

Answer: 26th July

7. World Heritage Day

Answer: 18 April

Read more from - Important Days of Year
Post a comment