download Mastguru Android App

Article Detail

  • International custom day

    Answer: 26 January

Similar Questions :

1. World press freedom day

Answer: 3rd May

2. Sarvodaya day

Answer: 30 January

3. Earth Day

Answer: 22 April

4. National Journalism Day

Answer: 17 November

5. National Science Day

Answer: 28 February

6. International Day of Solidarity with Palestinian People

Answer: 29 November

7. World Homeopathy Day

Answer: 10 April

Read more from - Important Days of Year
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us