download Mastguru Android App

Article Detail

  • International Mother Language Day

    Answer: 21 February

Similar Questions :

1. Engineer's Day

Answer: 15 September

2. Kargil Memorial Day

Answer: 26th July

3. Earth Day

Answer: 22 April

4. International Day of Solidarity with Palestinian People

Answer: 29 November

5. Sanskrit Day

Answer: 5th September

6. Legal Services Day

Answer: 9 November

7. World Ozone Day

Answer: 16 September

Read more from - Important Days of Year
Post a comment