download Mastguru Android App

Article Detail

  • International Women's Day

    Answer: 8th March

Similar Questions :

1. Indian Air Force Day

Answer: 8 October

2. World Health Day

Answer: 7 April

3. World Ozone Day

Answer: 16 September

4. World Student's Day

Answer: 17 November

5. World Peace Day

Answer: 6th August

6. International Volunteers Day

Answer: 5 December

7. National youth day

Answer: 12th January. It is celebrated on the birthday of swami Vivekanand ji

Read more from - Important Days of Year
Post a comment