download Mastguru Android App

Article Detail

  • Ireland

    Answer: Dublin

Similar Questions :

1. New Zealand

Answer: Wellington

2. Czech Republic

Answer: Prague

3. Romania

Answer: Bucharest

4. Israel

Answer: Jerusalem

5. Sri Lanka

Answer: Colombo, Sri Jayawardenapura Kotte -Administrative

6. Latvia

Answer: Riga

7. Equatorial Guinea

Answer: Malabo

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment