download Mastguru Android App

Article Detail

  • Japan

    Answer: Tokyo

Similar Questions :

1. Malaysia

Answer: Kuala Lumpur

2. Burkina Faso

Answer: Ouagadougou

3. Algeria

Answer: Algiers

4. Tuvalu

Answer: Funafuti

5. Canada

Answer: Ottawa

6. Bhutan

Answer: Thimphu

7. Cote d'Ivoire

Answer: Yamoussoukro - Official Abidjan - De facto

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment