download Mastguru Android App

Article Detail

  • Kadambari

    Answer: Bana Bhatt

Similar Questions :

1. Dr.Jekyll and Mr.Hyde

Answer: Stevenson

2. The Class

Answer: Erich Byron

3. Amitabh- the Making of the Superstar

Answer: Susmita Das Gupta

4. Pilgrim's Progress from this world to that which is to come

Answer: John Bunyan

5. The Decline and Fall of the Roman Empire

Answer: Edward Gibbon

6. My Experiments With Truth

Answer: M. K. Gandhi

7. Adventures of Sherlock Homes

Answer: Arther Canon Doel

Read more from - Books and Authors
Post a comment