download Mastguru Android App

Article Detail

  • Kazakhstan

    Answer: Astana

Similar Questions :

1. Djibouti

Answer: Djibouti

2. Saint Vincent and the Grenadines

Answer: Kingstown

3. Honduras

Answer: Tegucigalpa

4. Panama

Answer: Panama City

5. Kenya

Answer: Nairobi

6. Andorra

Answer: Andorra la Vella

7. Liberia

Answer: Monrovia

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment