download Mastguru Android App

Article Detail

  • Kiribati

    Answer: Tarawa Atoll

Similar Questions :

1. Sierra Leone

Answer: Freetown

2. Austria

Answer: Vienna

3. Paraguay

Answer: Asuncion

4. Romania

Answer: Bucharest

5. South Africa

Answer: Pretoria -Administrative Cape Town -Legislative Bloemfontein -Judiciary

6. Qatar

Answer: Doha

7. Vanuatu

Answer: Port-Vila

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment