download Mastguru Android App

Article Detail

  • Madagascar

    Answer: Antananarivo

Similar Questions :

1. Burkina Faso

Answer: Ouagadougou

2. Samoa

Answer: Apia

3. Costa Rica

Answer: San Jose

4. Grenada

Answer: Saint George's

5. Dominican Republic

Answer: Santo Domingo

6. Tonga

Answer: Nuku'alofa

7. Romania

Answer: Bucharest

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment