download Mastguru Android App

Article Detail

  • Maldives

    Answer: Male

Similar Questions :

1. Sudan

Answer: Khartoum

2. Ireland

Answer: Dublin

3. South Africa

Answer: Pretoria -Administrative Cape Town -Legislative Bloemfontein -Judiciary

4. Colombia

Answer: Bogota

5. Bosnia and Herzegovina

Answer: Sarajevo

6. Myanmar

Answer: Naypyidaw

7. Macedonia

Answer: Skopje

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment