download Mastguru Android App

Article Detail

  • Morocco

    Answer: Rabat

Similar Questions :

1. Japan

Answer: Tokyo

2. Mongolia

Answer: Ulaanbaatar

3. Cote d'Ivoire

Answer: Yamoussoukro - Official Abidjan - De facto

4. Slovakia

Answer: Bratislava

5. Burundi

Answer: Bujumbura

6. Nepal

Answer: Kathmandu

7. United Kingdom

Answer: London

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment