download Mastguru Android App

Article Detail

  • Myanmar

    Answer: Naypyidaw

Similar Questions :

1. Japan

Answer: Tokyo

2. North Korea

Answer: Pyongyang

3. Kuwait

Answer: Kuwait City

4. Federated States of Micronesia

Answer: Palikir

5. Paraguay

Answer: Asuncion

6. Czech Republic

Answer: Prague

7. Congo, Republic of the Congo

Answer: Brazzaville

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment