download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of First Indian Missile ?

    Answer: Prithvi

Similar Questions :

1. Name of the first Indian to win Magsaysay Award ?

Answer: Acharya Vinoba Bhave in 1958

2. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

3. Name of first Indian to get Bharat Ratna Award ?

Answer: Dr. S Radhakrishnan

4. Name of first Space Tourist of India ?

Answer: Santosh George

5. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

6. Name of first woman of India to won Miss World Title ?

Answer: Reita Faria

7. First Scientist of India to get Nobel Prize in Economics ?

Answer: Dr. Amartya Sen

Read more from - First in India
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us